×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

ΕπιλΕΓΩ ζωή: Πρόσκληση σε μια ιδιαίτερη βραδιά μοδας, χορού και διασκέδασης

12 Oct 2014
1412 times

 

Ένα διαφορετικό fashion show

Η παρέα του «ΕπιλΈΓΩ ζωή» αυτή την Κυριακή 19 Οκτωβρίου φωνάζει δυνατά «ΟΧΙ» στη σωματική και ψυχολογική κακοποίηση των γυναικών και σας καλεί να στηρίξετε αυτή τη κίνηση.

 

Την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στο ξενοδοχείο «ALILA» τον πρώτο λόγο έχουν οι γυναίκες. Γυναίκες της διπλανής πόρτας, καθημερινές, ανεβαίνουν στην πασαρέλα για να υπενθυμίσουν τη γυναικεία ομορφιά, δύναμη, αξιοπρέπεια. Σημαντική βοήθεια σε αυτό το εγχείρημα η προσφορά της «BoutiqueChic», με τα ρούχα της οποίας θα ντυθούν τα… μοντέλα μας.

Η βραδιά όμως θα έχει και πολλή μουσική, πολύ τραγούδι και πολύ χορό, όπως κάθε εκδήλωση της παρέας του «ΕπιλΈΓΩ ζωή». Ο Λευτέρης με το σαξόφωνό του, που ποτέ δεν λείπει από τις εκδηλώσεις της παρέας, ο Βαλάντης, που θα πλαισιώσει με τα τραγούδια του τη βραδιά, oΠάνος που θα μας χαρίσει όμορφες μουσικές, ο ηθοποιός, Αναστάσης Κολοβός, που θα έρθει αποκλειστικά στη Ρόδο για αυτή την εκδήλωση. Όλοι θα είναι εκεί για ένα μόνο σκοπό, για να φωνάξουμε όλοι μαζί «ΟΧΙ» στην κακοποίηση των γυναικών. Από τη βραδιά όμως δεν θα λείπει κι ο χορός. Ταλαντούχοι χορευτές θα μας παρασύρουν στη μαγεία και τον αισθησιασμό του τάνγκο. Στους παρευρισκόμενους θα προσφέρονται μοναδικά cocktailsαπό την ομάδα του “CoffeePlus”.

Μια εκδήλωση με ελεύθερη είσοδο και δίχως κάποιο οικονομικό αντίτιμο. Το μόνο που ζητά η παρέα του «ΕπιλΈΓΩ ζωή» είναι να φέρετε μαζί σας ό, τι είναι απαραίτητο για ένα νοικοκυριό, κουζινικά, λευκά είδη, ακόμα και δωροεπιταγές από supermarkets. Έτσι θα βοηθήσουμε μια φίλη μας να στήσει ένα καινούριο νοικοκυριό, να κάνει μια νέα αρχή μακριά από την κακοποίηση και τη βία.

 

Ας δείξουμε για ακόμα μια φορά το ανθρώπινο πρόσωπο της Ρόδου, κοινωνική αλληλεγγύη για τους συνανθρώπους μας και παράλληλα να στείλουμε ηχηρό μήνυμα κατά της ψυχολογικής και σωματικής κακοποίησης των γυναικών.

www.beyondgroup.gr

 

Last modified on Saturday, 01 November 2014 18:28
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε