×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
ΡΟΔΟΣ

ΡΟΔΟΣ (312)

Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Θεματικής επιτροπής Τουρισμού, υπό την προεδρία και τον συντονισμό της υπεύθυνης για τον τομέα αυτό, Δημοτικής Συμβούλου Δημοτικής Κοινότητας Ρόδου κας Στέλλας Μανωλεδάκη-Αναστασιάδη, με την παρουσία της Αντιδημάρχου Τουρισμού κας ΜΑΡΙΖΑΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΟΥ και των μελών της επιτροπής.

Σύσκεψη για τον μαθητικό τουρισμό, ιδιαίτερα εν όψει των μαθητικών εκδρομών που θα γίνουν μέσα στο Δεκέμβριο, πραγματοποιήθηκε σήμερα υπό την προεδρία του Δημάρχου Ρόδου Φὠτη Χατζηδιάκου.

Ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας,  κατέθεσε Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, ζητώντας την επίσπευση των διαδικασιών δημοπράτησης της μελέτης αλλά και του έργου για την αναστήλωση, συντήρηση και επισκευή του κτιρίου του Μεσαιωνικού Ναυαρχείου Ρόδου, στο οποίο θα στεγαστεί η υπηρεσία των Γενικών Αρχείων του Κράτους-Αρχεία Ν. Δωδεκανήσου.

 

Την τελική φάση της άσκησης της 95ης ΑΔΤΕ «Λεωνίδας ο Ρόδιος», παρακολούθησε  το πρωί της Πέμπτης ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου κ. Γιώργος Χατζημάρκος, ο οποίος εξήρε το υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής ετοιμότητας των ενόπλων δυνάμεων, που απέδειξαν για μια ακόμη φορά  ότι η αποτρεπτική ικανότητα της χώρας παραμένει ισχυρή, εξασφαλίζοντας έτσι την εθνική κυριαρχία, την ασφάλεια, την ακεραιότητα και την ανεξαρτησία της.

Ερώτηση κατέθεσαν 34 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, μεταξύ των οποίων και ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, σχετικά με τη διαδικασία αποκρατικοποίησης του  αεροδρομίου «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, αλλά και για τις προθέσεις της κυβέρνησης σχετικά με το στρατιωτικό αεροδρόμιο Σέδες μαζί με όμορες δημόσιες εκτάσεις, από το ΤΑΙΠΕΔ.

 

Ομόφωνα, το Περιφερειακό Συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου, στη συνεδρίαση της Τρίτης 18 Νοεμβρίου 2014, ενέκρινε τη σύμβαση μίσθωσης ακινήτου της Περιφέρειας προς την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου για την δημιουργία Κέντρου Φιλοξενίας Αστέγων.

Σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 22:.23 του Σαββάτου στον θαλάσσιο χώρο ανατολικά της Ρόδου, κοντά στα τουρκικά παράλια.  

Στις 13 & 14 Δεκεμβρίου θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το «Days of ART», μια έκθεση- bazaar με κεντρικό θέμα τη τέχνη του χειροποίητου.

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για το συντονισμό δράσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αρθούν οι όποιες δυσλειτουργίες και να υπάρξει ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στο νησί της Ρόδου.

Ευρεία σύσκεψη συγκάλεσε ο Δήμαρχος Ρόδου Φώτης Χατζηδιάκος για το συντονισμό δράσεων μεταξύ των εμπλεκόμενων φορέων προκειμένου να αρθούν οι όποιες δυσλειτουργίες και να υπάρξει ανάπτυξη του τουρισμού κρουαζιέρας στο νησί της Ρόδου.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε