×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Δελτίο Τύπου της Δημοτικής Παράταξης ΚΑΛΥΜΝΟΣ- ΔΥΝΑΜΗ- ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ για την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας

09 Jul 2013
892 times

kalymnos dinami prooptikisΜε αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις με την κατάργηση της Δημοτικής Αστυνομίας και μετάταξης – απόλυσης των 4.000 δημοτικών αστυνόμων στην Ελληνική Αστυνομία, εκφράζουμε την αντίθεσή μας.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε είχε τεθεί τέτοιο θέμα και πολύ περισσότερο δεν είχε αναφερθεί ποτέ μέχρι σήμερα από την Κυβέρνηση.
Θέλουμε να υπογραμμίσουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορεί η Τοπική Αυτοδιοίκηση, να είναι το μόνιμο «θύμα», που καλείται για πολλοστή φορά να «πληρώσει» τις αστοχίες κάποιων άλλων. Και δεν είναι δυνατόν μια αρμοδιότητα τώρα που έχει αρχίσει να καταξιώνεται στη συνείδηση των πολιτών, που προσφέρει υπηρεσίες και διασφαλίζει την εύρυθμη λειτουργία των πόλεών μας, να καταργείται με τρόπο αιφνιδιαστικό
Αφού πρώτα μειώθηκαν οι Κ.Α.Π. περισσότερο από 60%, σε σχέση με τα έτη 2008, 2009 και 2010, τώρα αρχίζει η περίοδος των περικοπών στο έμψυχο δυναμικό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και μάλιστα σ' ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο κομμάτι που διατηρεί την τάξη και αποδίδει έσοδα στο Δήμο.
Θα πρέπει η Κ.Ε.Δ.Ε. μετά τη σημερινή έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου και αν η Κυβέρνηση δε δεχθεί τις αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου, να επισπεύσει την έκτακτη σύγκληση του προγραμματισμένου για τον Ιούλιο συνεδρίου για να εξετάσει την έκρυθμη πλέον κατάσταση που αντιμετωπίζει η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Από το Γραφείο Τύπου
Κάλυμνος 7 Ιουλίου 2013

 

Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε