×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
ΚΑΛΥΜΝΟΣ

ΚΑΛΥΜΝΟΣ (207)

Μέτρια μπορεί να χαρακτηριστεί η συμμετοχή  των εργαζομένων της Καλύμνου  στην Πανελλαδική Απεργία που κύρηξαν η ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για σήμερα Πέμπτη 27 Νοεμβρίου.
ΣΤΙΣ 15/11/2014 ΕΛΑΒΕ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ ΤΟ ΝΑGA (ΝΟRTH AMERICAN GRAPPLING ASOSSIATION) TΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ GRAPPLING ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ 1200 ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΣΤΥΛ.
Από το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση σχετικά με το αιματηρό συμβάν που συνέβη στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ψερίμου- Καλύμνου, κατά την καταδίωξη σκάφους που μετέφερε παράνομους μετανάστες:
Θέμα : Συμμετοχή του Ν.Ο.Καλύμνου σε αγώνες στην Ιτέα 2014 – Αποτελέσματα και συγχαρητήρια Δ.Σ.
Σπουδαίες διακρίσεις και πολλά μετάλλια κατέκτησαν οι κολυμβητές της αγωνιστικής ομάδας του ΝΟ Καλύμνου , στους Περιφερειακούς αγώνες Ανοικτής Θαλάσσης που διεξήχθησαν στο κολυμβητήριο της Ιτέας το Σάββατο 30 και την Κυριακή 31 Αυγούστου.
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ναυτιλίας και Αιγαίου για την επαναλειτουργία και αναβάθμιση της Σχολής Δυτών Καλύμνου, κατέθεσε ο Βουλευτής Δωδεκανήσου, κ. Μάνος Κόνσολας.
Ο Βουλευτής θέτει το ζήτημα της άμεσης έκδοσης της σχετικής προκήρυξης, επισημαίνοντας ότι την περυσινή περίοδο η σχετική προκήρυξη είχε εκδοθεί στις 19 Ιουνίου 2013, ενώ καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις για την αναβάθμισης της Σχολής Δυτών Καλύμνου.
Μίκα Ιατρίδη από Κάλυμνο: «Η Κυβέρνηση να βοηθήσει στην πράξη την επιχειρηματικότητα των νησιωτών, αντί να τους βάζει εμπόδια».

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΥΜΝΙΩΝ ΚΑΛΥΜΝΟΣ 01/09/2014

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟΥ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Πραγματοποιήθηκε σήμερα ,Δευτέρα 01 Σεπτεμβρίου 2014, η εγκατάσταση της νέας δημοτικής αρχής.

Ορκίστηκε ο αρχηγός τής ελάσσονος αντιπολίτευσης κ.Δημήτρης Διακομηχάλης και οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης του, κυρία Σεμίραμις Ψαρομπά και κ.Παντελής Ζωίδης.

 

Την Δευτέρα το πρωί της 1ης Σεπτεμβρίου, θα ανέβει τα σκαλιά του Δημοτικού Μεγάρου ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιάννης Γαλουζής και η νέα Δημοτική Αρχή, για να αναλάβουν τα καθήκοντά τους.
Ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Καλυμνίων κάλεσε τα ΜΜΕ σε συνέντευξη τύπου, που αντικείμενο της είχε την ανακοίνωση των στελεχών που θα απαρτίζουν την νέα Δημοτική Αρχή.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε