Thursday, 02 February 2017 20:55

Το κέικ αυτό κι εγώ έχουμε …ένα παρελθόν. Εδώ και πολύ καιρό έβλεπα τις συνταγές για το περίφημο «κέικ των αγγέλων» που μου «έκλειναν το μάτι» καλώντας με σαν άλλες σειρήνες να το φτιάξω. Βέβαια, ποτέ δεν κατάφερνα να το φτιάξω, συνήθως γιατί σκεφτόμουν ότι πρέπει να κάνω μπισκότα τους κρόκους και δεν προλάβαινα μια και ο χρόνος τρέχει.

Saturday, 21 January 2017 12:05

Ο χειμώνας άργησε αλλά ήρθε και εμείς μαγειρεύουμε πέντε νόστιμες συνταγές με τον αντιπροσωπευτικό του καρπό, το κάστανο.

Wednesday, 18 January 2017 19:02

Αν δεν αρκείστε σε ένα απλό κέικ σοκολάτας, και θέλετε την πιο σοκολατένια, την πιο ζουμερή νοστιμιά με σοκολάτα, τότε αυτή η συνταγή είναι για εσάς.

Thursday, 12 January 2017 12:31

Μια συνταγή για υπέροχα ρολά τυριού με σπιτική ζύμη. Τα φημισμένα “Guyanese” ρολά τυριού με την υπέροχη ζύμη που έχουν γίνει γνωστά σε όλο το κόσμο.

Thursday, 12 January 2017 12:16

Συστατικά

Tuesday, 20 December 2016 12:38

Πόσες φορές δε σας έχει τύχει να παραμιλάτε στη θέα ενός φαγητού ή γλυκού και να ξερογλείφεστε μπροστά στην οθόνη; Mέχρι που ανατρέχετε στη λίστα των υλικών και διαπιστώνετε έντρομοι ότι ο αριθμός τους είναι διψήφιος και σας λείπουν περισσότερα από τα μισά. Κακά τα ψέματα, τις περισσότερες φορές η εκτέλεση μιας συνταγής απαιτεί χρόνο, οργάνωση και προγραμματισμό. Λέω τις περισσότερες γιατί υπάρχουν και συνταγές που απαιτούν ελάχιστα υλικά που συνήθως υπάρχουν στην κουζίνα μας. Συνταγές με δύο ή τρία υλικά ξεφυτρώνουν σαν τα μανιτάρια κάθε τόσο στο διαδίκτυο. Από μους σοκολάτας μέχρι ζύμη για πίτσα.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε