×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Δήλωση του βουλευτή Δωδεκανήσου Δημ. Γάκη για το κλείσιμο της ΕΡΤ

gakis - syriza«Το αγαθό της ενημέρωσης και της ψυχαγωγίας μέσα από τους πομπούς της ΕΡΤ είχε μείνει για παρηγοριά σε κάθε Ελληνίδα και Έλληνα και αυτό φαίνεται πως ήταν μεγάλο εμπόδιο, έτσι, μέσα σε μια νύχτα, το κατήργησαν.


Μας γύρισαν 100 χρόνια πίσω, επιβάλλοντας εργασιακό Μεσαίωνα, ώθησαν ανθρώπους στην φτώχεια και την απελπισία.
Οι πρωταγωνιστές της Τρικομματικής «δημοκρατικής» κυβέρνησης, αφού έφεραν την Ελληνική Κοινωνία σε πλήρη οικονομικό και κοινωνικό αδιέξοδο με πρακτικές αυταρχισμού κατήργησαν τα νόμιμα δημόσια ραδιοτηλεοπτικά κανάλια.
Αποτέλεσμα είναι να ρίξουν στον Καιάδα της ανεργίας 2.656 εργαζομένους, δηλ. 10.000 συνάνθρωποι μας να αντιμετωπίσουν τον κίνδυνο της πείνας, της δυστυχίας και του εξευτελισμού.
Σε κάθε περίπτωση βέβαια θα ικανοποιήσουν τα αιτήματα των μεγαλοκαναλαρχών να λυμαίνονται τις δημόσιες συχνότητες ανενόχλητοι, ανεξάρτητα εάν δεν εκπέμπουν σε παραμεθόριες περιοχές της χώρας , που βομβαρδίζονται από κανάλια ιδιαίτερα Τούρκικα. Μοναδική νησίδα αντίστασης στη ολοκληρωτική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ άλωση, στην πλουραλιστική ενημέρωση, στο άκουσμα της Ελληνικής γλώσσας έμειναν τα περιφερειακά-τοπικά μέσα ενημέρωσης.
Για την ακριτική νησιωτική Ελλάδα, για την Δωδεκάνησο, η απαίτηση για τη λειτουργία της ΕΡΤ και της ΕΡΑ ξεπερνά τον καθαρά ενημερωτικό ρόλο. Είναι ζήτημα εθνικής σημασίας. Είναι απαίτηση των Δωδεκανήσιων και υποχρέωση της πολιτείας να διασφαλιστεί, ότι η ευαίσθητη εθνικά περιοχή Νοτίου Αιγαίου θα ενημερώνεται από τη δημόσια ραδιοτηλεόραση και από την συχνότητα της ΕΡΑ νοτίου Αιγαίου.
Απόντες από τον αγώνα κατά αυτού του εγκλήματος και οι «αριστεροί συνοδοιπόροι» του κυρίου Σαμαρά, των οποίων τα κροκοδείλια δάκρυα δεν πείθουν πια κανένα. Συνυπεύθυνοι και Πρωταγωνιστές αυτής της φασιστικής απόφασης.
Φτάνει πια η υποκρισία!
Το μόνο που μας απομένει είναι η αντεπίθεση. Πρέπει ο καθένας μας να αναλάβει την προσωπική του ευθύνη εφόσον θέλει να ζει ελεύθερος, και να αποφασίσει αν θέλει να ζει αξιοπρεπής ή να τον εξευτελίζουν.
Η φίμωση της ΕΡΤ είναι κατάλυση της ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ και μας αφορά όλους όχι μόνο σαν εργαζόμενους αλλά σαν ελεύθερους πολίτες, και πρέπει αυτή την σπίθα που άναψε στην Μεσογείων να τη μετατρέψουμε σε φωτιά που θα κάψει ότι άλλα σχέδια υπάρχουν κατά του Ελληνικού λαού
Εμπρός λοιπόν για τη μεγάλη ανατροπή !!»

Rate this item
(0 votes)

Related items

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε