Ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης έστειλε αίτημα στον Πρωθυπουργό για να θέσει υπ’ όψιν του ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα για το νησί της Καλύμνου.
Με απόφαση του Δημάρχου Καλυμνίων ορίστηκε σήμερα 21/9/2020 Αντιδήμαρχος η Δημοτική σύμβουλος Ρένα Μαγκάκη με θητεία 2 ετών και της μεταβιβάζει της αρμοδιότητες που αναφέρονται στους παρακάτω τομείς δραστηριότητας του Δήμου:
Σήμερα Παρασκευή 18/9/2020 στο Δημοτικό Μέγαρο υπεγράφη συνεργασία του Δήμου Καλυμνίων με την Επιτροπή των Special Olympics Hellas.
Σήμερα Κυριακή 20/9/2020 σε Ειδική Συνεδρίαση συζητήθηκε και έγινε δεκτή η παραίτηση της Γραμματέως του Δημοτικού Συμβουλίου Ειρήνης Μαγκάκη.
"Looking after the people is the priority".                                       Vincent Stefanuti                            Το να προσέχεις τους ανθρώπους είναι η προτεραιότητα.
Στην Κάλυμνο βρίσκεται από χθες ο χωρικός αντιπεριφερειάρχης Δωδεκανήσου Χρήστος Ευστρατίου και είχε συνάντηση με τον έπαρχο Μανώλη Μουσελή και τον δήμαρχο Καλύμνου Δημήτρη Διακομιχάλη.
Κατόπιν πρόσκλησης του Δημάρχου Καλυμνίων κ. Δημήτρη Διακομιχάλη, το τριήμερο 26 έως 28 Οκτωβρίου 2019, θα επισκεφτεί το νησί μας ο πρέσβης της Ιαπωνίας κ. Yasuhiro Shimizu συνοδευόμενος από τη σύζυγό του.
Επιστολή έστειλε η Δημοτική Παράταξη« ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΔΥΝΑΜΗ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗΣ» στο Δήμαρχο Καλυμνίων με τις προτάσεις της για 4 σοβαρά θέματα που θα πρέπει να υποβληθούν στον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την αυριανή επίσκεψη του στο νησί της Καλύμνου.
Θετικές είναι οι εξελίξεις σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Α.Ε.Ν στην Κάλυμνο. Σύμφωνα με έγγραφο του Υπουργείου Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής (07/08/2017) ,σε σύντομο χρονικό διάστημα θα έλθει κλιμάκιο υπηρεσίας του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας , προκειμένου να πραγματοποιήσει τεχνική επιθεώρηση –αυτοψία στο προτεινόμενο κτίριο και να ελέγξει την καταλληλότητα του για λειτουργία Α.Ε.Ν.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε