Συνάντηση του Νότη Μαριά με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου και στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου

04 Aug 2017

Κατά την παραμονή του στη Σάμο, χθες 2 Αυγούστου 2017 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ – Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς συναντήθηκε με φορείς προκειμένου να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα του νησιού αλλά και της ευρύτερης περιοχής.

Στο πλαίσιο αυτό ο Νότης Μαριάς συναντήθηκε με τον Αντιπεριφερειάρχη Σάμου κ. Νίκο Κατρακάζο και συζήτησε μαζί του τα προβλήματα που αφορούν την Περιφερειακή Ενότητα Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων.
Επίσης συναντήθηκε με τον αστυνομικό διευθυντή Σάμου κ. Λάζαρο Ελευθεριάδη με τον οποίο συζήτησαν για θέματα αρμοδιότητας του.
Τέλος ο Νότης Μαριάς επισκέφθηκε την Πυροσβεστική Υπηρεσία Σάμου όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή κ. Μόττο Εμμανουήλ και ενημερώθηκε για θέματα της αρμοδιότητας του, ενώ στη συνέχεια συζήτησε με στελέχη της Πυροσβεστικής.
Σε δηλώσεις του στα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης ο Νότης Μαριάς στηλίτευσε την αποψίλωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σάμου και μάλιστα εντός του θέρους, μια και 35 τουλάχιστον πυροσβέστες που υπηρετούσαν στην ΠΥ Σάμου διατέθηκαν για την εξυπηρέτηση των αναγκών του αεροδρομίου Σάμου η εκμετάλλευση του οποίου ως γνωστόν έχει ανατεθεί στη FRAPORT.
Στη συνέχεια ο Νότης Μαριάς έδωσε συνεντεύξεις στον ραδιοφωνικό σταθμό samos 2000 FM 99,8 και στη Σαμιακή Τηλεόραση.

Last modified on Friday, 04 August 2017 12:24
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε