Τουρκικά ΜΜΕ: «Η Ψέριμος είναι τουρκική - Παρανόμως βάλατε ελληνική Σημαία» (φωτό, βίντεο)

10 Mar 2017

«ΑΦΡΙΖΕΙ» Η ΑΓΚΥΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ Π.ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΝΗΣΙ

Δεν έχουν τέλος οι προκλήσεις από τουρκικής πλευράς με τα τουρκικά ΜΜΕ να πρωτοστατούν στον υβριδικό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η Άγκυρα κατά της Αθήνας.

Η αντιπολιτευόμενη εφημερίδα Sözcü, κυκλοφορεί με πρωτοσέλιδο άρθρο για την επίσκεψη Παυλόπουλου στην Κάλυμνο και την Ψέριμο.

Σε αυτό αναφέρονται στην Ψέριμο ως τουρκικό νησί και μάλιστα έχουν και χάρτη που δείχνουν την απόστασή της από την Αλικαρνασσό (Μπόντρουμ) και τη δείχνουν ως τουρκικό έδαφος που παρανόμως έχει πάνω ελληνική σημαία!Δείτε τον χάρτη-πρόκληση εδώ:


Οπως γράφει ο Τούρκος συντάκτης, ο Ελληνας πρόεδρος (αναφέρεται στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο) πήγε στο «κατεχόμενο νησί» και η επίσκεψη του, η οποία χαρακτηρίζεται ως «σκάνδαλο», καλύφθηκε από τα ελληνικά ΜΜΕ. Στο άρθρο αναφέρεται ότι η Ψέριμος ανήκει στα «18 τουρκικά νησιά που είναι υπό ελληνική κατοχή» και μεταφέρονται και οι δηλώσεις Παυλόπουλου για τη Συνθήκη της Λωζάνης.

Επίσης στην εφημερίδα μιλάει ο πρώην γενικός γραμματέας του υπουργείου Αμυνας Ümit Yalım ο οποίος λέει ότι σύμφωνα με τη Συνθήκη της Λωζάνης υπάρχουν 18 νησιά που η Ελλάδα κατέλαβε ενώ είναι τουρκικά.Το δημοσίευμα

 
Οι δηλώσεις Παυλόπουλου

 

Πηγή:http://www.pronews.gr

Last modified on Friday, 10 March 2017 19:23
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε