×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Στον Έμπωνα η επόμενη ενημερωτική συνέλευση για θέματα πρωτογενούς τομέα

22 Oct 2014
1264 times

Συνεχίζεται ο  κύκλος ενημερωτικών συνελεύσεων που άνοιξε η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, με πρωτοβουλία του Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Πολιτικής και Πρωτογενούς Τομέα κ. Φιλήμονα Ζαννετίδη, με σκοπό την ενημέρωση των κατοίκων των δημοτικών ενοτήτων κατ’ αρχήν του νησιού της Ρόδου, για όλα τα ζητήματα σχετικά με την γεωργία, την κτηνοτροφία και την αλιεία.

 

 

Η «εκστρατεία» ενημέρωσης συνεχίζεται στην δημοτική ενότητα Αταβύρου, όπου η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα Έμπωνα, στις 10:00 το πρωί της προσεχούς Πέμπτης 23 Οκτωβρίου 2014.

 

Κλιμάκιο αποτελούμενο από στελέχη όλων των υπηρεσιών πρωτογενούς τομέα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου , θα είναι στη διάθεση των αγροτών και  των κτηνοτρόφων, για να τους ενημερώσουν για τα προγράμματα που τρέχουν είτε πρόκειται να τρέξουν προσεχώς και να απαντήσουν  γενικότερα στα ερωτήματα για τα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

 

Ανάλογες συνελεύσεις θα ακολουθήσουν σε όλες τις δημοτικές ενότητες  του νησιού της Ρόδου, σε πρώτη φάση, σε ημερομηνίες που θα ανακοινωθούν. Επίσης, στο νησί της Κω και της Καλύμνου, καθώς και σε νησιά των Κυκλάδων.

Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε