×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ.


kos - mika 2Με τους συμπατριώτες της στην Κω, βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων που τακτικά πραγματοποιεί στα Δωδεκάνησα.
Κατά την παραμονή της στο νησί του Ιπποκράτη, βρέθηκε στην Κέφαλο, Καρδάμαινα, Αντιμάχεια καθώς και στην πόλη της Κω, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού.


Παράλληλα, της δόθηκε η ευκαιρία, να παρευρεθεί στη 18η γιορτή μελιού, η οποία πραγματοποιείται με μεγάλη επιτυχία, κάθε χρόνο στο νησί. Εκεί λαμβάνοντας τον λόγο kos - mika 1από τον κ. Κιλιμάτο, Πρόεδρο της ΒΙΜΕΛ, η Μίκα Ιατρίδη συνεχάρη όλους όσους συμμετέχουν στην παραγωγή και τυποποίηση του μελιού, τονίζοντας ότι θα πρέπει να στηρίζουμε και να προωθούμε τα προϊόντα των νησιών μας.
Μετά τις συζητήσεις που είχε με τους συμπατριώτες της, αλλά και με την λήξη της Γιορτής του Μελιού, η Μίκα Ιατρίδη σχολίασε τα εξής:
«Με μεγάλη χαρά βρίσκομαι πάντα στο νησί της Κω, όπου μου δίνεται η ευκαιρία να συνομιλήσω με τους συμπατριώτες μου. Είναι γεγονός ότι, βασικά ζητήματα που τους απασχολούν, όχι μόνο δεν έχουν επιλυθεί αλλά επιδεινώνονται μέρα με την μέρα. Όμως, είναι η αγάπη για τον τόπο τους που ξεπερνά την αγωνία που τους προκαλεί, η απαράδεκτη πολιτική των μνημονιακών κυβερνήσεων. Τονίζω προς όλες τις κατευθύνσεις ότι, όσο και αν κάποιοι προσπαθούν, οι νησιώτες αγαπάμε τον τόπο μας, τιμούμε τις παραδόσεις μας, στηρίζουμε την οικογένεια μας και παραμένουμε εδώ στον τόπο που γεννηθήκαμε».

kos - mika 3

Last modified on Monday, 19 August 2013 17:25
Rate this item
(0 votes)

Related items

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε