Όπως και οι Μάγιας, έτσι και οι Χόπι είχαν και αυτοί τις προφητείες του. Και οι δύο με τον τρόπο τους, αναφέρονται στην επιστροφή κάποιων θεών. Η εμφάνιση του μπλε άστρου φαίνεται πως επισημαίνει κάτι σοβαρό...
Όλοι το έχουμε ζήσει! Να γυρνάμε αμέτρητες φορές το τετράγωνο ή τη γειτονιά για να βρούμε να παρκάρουμε. Κάποιος όμως νευρίασε τόσο που μπήκε στον κόπο να κάνει όλο αυτό που θα δείτε στο video για να διαμαρτυρηθεί.  

Media

Κάντε ένα διάλειμμα και απολαύστε εικόνες από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια που κοστίζουν εκατομμύρια, μοιάζουν με πολυτελή ξενοδοχεία, αλλά τα απολαμβάνουν λίγοι...
Τις πιο... περίεργες προσφορές κάνουν όσοι επιθυμούν να αγοράσουν γη στο Πόρτλαντ, μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες περιοχές ακινήτων στις ΗΠΑ.
Είναι πολλά τα ζώα που περιμένει κανείς να δει να «τρίβονται» και να απολαμβάνουν ανθρώπινα χάδια- και ο καρχαρίας σίγουρα δεν είναι ένα από αυτά.

Media

«Άγιο» φαίνεται πως είχαν αστυνομικοί στο Μισισίπι, καθώς την ώρα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο με το περιπολικό, ένας κεραυνός έπεσε ακριβώς δίπλα τους!

Media

Τα χταπόδια είναι κυρίως νυκτόβια όντα. Δηλαδή την ημέρα κοιμόνται και το βράδυ βγαίνουν για να τραφούν, γι αυτό αν πάτε για ψάρεμα είναι καλό να βγαίνετε τις απογευματινές ώρες.

Media

Είναι τρελός ο άνθρωπος δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε το γιατί.....

Media

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε