Οσκαρ 2016: Οι 4 κυρίες που φόρεσαν φορέματα με ελληνική υπογραφή [εικόνες]

01 Mar 2016

Αρωμα... Ελλάδας είχε για μια ακόμη φορά η φετινή απονομή των βραβείων Οσκαρ.

Και δεν εννούμε τον Ελληνοαυστραλό Μιχάλη Παλαιοδήμο, αλλά την ελληνική υπογραφή σε τουλάχιστον τέσσερις τουαλέτες γυναικών που έδωσαν το «παρών» στη λαμπερή βραδιά. Μια ηθοποιός, ένα μοντέλο, η Miss Universe 2012 και η μητέρα του παρουσιαστή των Οσκαρ Chris Rock!

Πρόκειται για τις Melia Kreiling, Amy Willerton, Olivia Culpo και Rosalie Rock, οι οποίες φόρεσαν Celia Kritharioti Haute Couture.

Συγκεκριμένα, η Melia Kreiling, η Ελληνίδα ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Tyranr», επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture για την εμφάνισή της στο Children Uniting Nations Oscars Viewing. Εκεί βρέθηκε και η βρετανή παρουσιάστρια και μοντέλο, Amy Willerton, επίσης με δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture.

 

Η εκρηκτική Miss Universe 2012, Olivia Culpo, παραβρέθηκε στο Oscars Viewing Party του Elton John AIDS Foundation επιλέγοντας μαύρη δημιουργία Celia Kritharioti Haute Couture με κεντημένα cut outs και μακριά μανίκια.

Η μητέρα του παρουσιαστή της εφετινής τελετής Οσκαρ, Chris Rock, Rosalie, συνόδευσε τον γιο της τόσο στην απονομή όσο και στο πάρτι του Vanity Fair. Η Rosalie Rock επέλεξε Celia Kritharioti Haute Couture δημιουργία από μαύρη μεταξωτή δαντέλα με κεντήματα. 

Πηγή: www.iefimerida.gr

Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε