×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
Print this page

Η Ρόδος Μπροστα για συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου

RODOS MPROSTA -  -Στη σημερινή, υποτυπώδη, συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ρόδου όπου τα εκτός ημερήσιας διάταξης θέματα υπερέβησαν σε πλήθος τα εντός ημερήσιας διάταξης, αναδείχθηκαν δύο ζητήματα που αναδεικνύουν για μία ακόμη φορά την νοοτροπία που διακατέχει την σημερινή δημοτική αρχή.

Το πρώτο θέμα αφορά το αίτημα για προσλήψεις ακόμα και σε ειδικότητες που στο υφιστάμενο ανθρώπινο δυναμικό του Δήμου Ρόδου, πλεονάζουν. Συγκεκριμένα παραδείγματα ( π.χ. Γυμναστές και Υδραυλικοί ) έδωσε ο Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Στέργος Στάγκας.
Προφανώς για την σημερινή δημοτική αρχή οι προσλήψεις, ακόμα και σε μία περίοδο κατά την οποία ο Δήμος Ρόδου εμφανίζεται καταχρεωμένος και αδύναμος να ανταποκριθεί οικονομικά ακόμα και σε θεμελιώδεις υποχρεώσεις του, αποτελούν μία συνήθεια που όπως λέει και ο λαός μας, «δεν μπορεί να κόψει».

Το δεύτερο θέμα αφορά το ενεργειακό ζήτημα του νησιού και την απάντηση που ο κ. Κουσουρνάς έδωσε στην Δημοτική Σύμβουλο κ. Ευαγγελία Παναή μετά από την σχετική δική της τοποθέτηση και η οποία, απάντηση, εστιάστηκε στο ποιος "εμποδίζει" στο Συμβούλιο Επικρατείας την κατασκευή νέου εργοστασίου της ΔΕΗ στην Νότια Ρόδο προσφεύγοντας κατά της μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου.

Για τον Κουσουρνά, οι αποφάσεις του Ανωτάτου Δικαστηρίου της χώρας δεν έχουν καμία αξία ως προς το περιεχόμενο τους και την ουσία πάνω στην οποία στηρίζονται, αλλά αυτό που έχει κατά τον ίδιο αξία είναι το ποιος προσέφυγε !

Επίσης, αποδεικνύει ότι είναι ο μόνος κάτοικος αυτού του νησιού που δεν έχει αντιληφθεί τίποτα από τα όσα έχουν δει το φώς της δημοσιότητας γύρω από το συγκεκριμένο θέμα με την εμπλοκή της Δικαιοσύνης σε κεντρικό επίπεδο αλλά και την συζήτηση που έλαβε χώρα στο Ελληνικό Κοινοβούλιο μετά την πρωτοβουλία ομάδας Βουλευτών στην οποία συμμετέχει και Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου μας.

Η πρακτική της διενέργειας κλειστών συσκέψεων, απλώς συντηρεί την συσκότιση και τον εφησυχασμό που φαίνεται πλέον ότι εργολαβικά έχουν αναλάβει εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας της Ρόδου.

Last modified on Friday, 29 March 2013 23:34
Rate this item
(0 votes)

Related items