×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Συνάντηση Δημάρχου και Δημοτικών συμβούλων με Κ. Μουτζούρη: «Προχωρήστε τις μελέτες που έχετε-Η Μαρίνα στο Δήμο-Master plan για το λιμάνι της Κω»

edf4cd59e3e4964c11113c4fe5fc79e4 LΚοινή συνάντηση για θέματα λιμενικών εγκαταστάσεων , Μαρίνας και μόλου κρουαζιερόπλοιων πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής του Δημάρχου Κ. Καίσερλη και στελεχών της δημοτικής αρχής και των τεχνικών υπηρεσιών με τον Γενικό Γραμματέα Λιμένων και Λιμενικής Πολιτικής Κ. Μουτζούρη με την ευκαιρία επίσκεψης του στην Κω εκπροσωπώντας την κυβέρνηση στις εκδηλώσεις της 25ης Μαρτίου.

Ο Δήμαρχος κ. Καίσερλης καλωσόρισε τον κ. Μουτζούρη ευχαριστώντας τον για την βοήθεια και την καθημερινή του υποστήριξη , ενώ στην συνάντηση ήταν και ο κ. Σ. Αζοράκος , παλιός συνεργάτης του κ. Μουτζούρη για τα θέματα των λιμενικών εγκαταστάσεων στην Κω.
Τα βασικά θέματα που έπεσαν στο τραπέζι αφορούσαν καταρχήν μία μελέτη για διαμόρφωση τεχνιτών παραλιών που δεν έχει πραγματοποιηθεί ενώ υπήρχαν χρηματοδοτήσεις όπως είπε ο κ. Μουτζούρης. Κάλεσε μάλιστα την δημοτική αρχή να χρησιμοποιήσει τις μελέτες που ήδη υπάρχουν για το Μαστιχάρι και επέκταση του λιμανιού της Καρδάμαινας για να γίνουν τα έργα. Όσον αφορά τα φύκια στο Μαστιχάρι φάνηκε επιφυλακτικός ως προς την αντιμετώπιση τους. Σχετικά με την Μαρίνα κάλεσε τους υπευθύνους να συνεχίζουν τα σχέδια τους για την επέκταση της καθώς όπως είπε η κυβέρνηση γνωρίζει ότι είναι μία κερδοφόρα επιχείρηση και αυτό πρέπει να τεθεί στο ΤΑΙΠΕΔ.
Σχετικά με το πρόστιμο για τις δραστηριότητες στο ΖΗΝΙ ο κ. Μουτζούρης είπε ότι δεν ξέρει αν θα κερδίσει τελικά ο Δήμος την υπόθεση μιας και έχει προσφύγει.
Σχετικά με τα λιμάνια της χώρας είπε ότι την Τρίτη θα υπάρξει συνάντηση με την ΚΕΔΕ όπου θα ανακοινωθεί το υποχρεωτικό Master plan για όλα τα λιμάνια που θα πρέπει να κάνει ο κάθε Δήμος για να μπορεί να κάνει έργα και μέσα σε αυτά είναι και του Δήμου της Κω.
Ο κ. Μουτζούρης είπε ότι παρακολουθεί το νησί από το 1990 που πάλι Δήμαρχος ήταν ο κ. Καίσερλης και θαυμάζει το έργο που έχει γίνει στην Κω και τα τόσα έργα που έγιναν με αυτεπιστασία. «Είδα με πόση αγάπη αγκαλιάζει ο Δήμος τους πολίτες όλα αυτά τα χρόνια» σημείωσε.
Ο Δήμαρχος όπως και οι υπόλοιποι σύμβουλοι ζήτησαν την επίσπευση διαδικασιών και την βοήθεια του κ. Μουτζούρη τόσο για τις λιμενικές εγκαταστάσεις όσο και για το μόλο κρουαζιερόπλοιων που ολοκληρώνονται οι μελέτες σύντομα.

πηγή: www.kosvoice.gr

 

Last modified on Monday, 25 March 2013 17:57
Rate this item
(0 votes)

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε