×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
Print this page

Πρώτες βοήθειες με σύμμαχο τη φύση

aromatherapy h 633 4511Κάντε σύμμαχο τη φύση και ξεπεράστε άμεσα τα απρόοπτα στις διακοπές σας ή στο σπίτι, μικροατυχήματα και προβλήματα υγείας με βότανα ή αιθέρια έλαια.

Σας έφερε ναυτία το ταξίδι; Σας έπιασε ένας ξαφνικός πονόδοντος και δεν έχετε παυσίπονο; Έχετε πονοκέφαλο, σας πείραξε κάποιο τρόφιμο στο στομάχι; Πάθατε έγκαυμα από τον ήλιο; Μην ανησυχείτε και μην επιτρέψτε να αναστατώσει τίποτα τις διακοπές σας ή την ηρεμία σας, οι λύσεις για όλα αυτά είναι απλές και 100% φυσικές.

Μάθετε, λοιπόν, πως θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά, με τη βοήθεια της φύσης, την αϋπνία, εγκαύματα φωτιάς, μύκητες, ηλιακά εγκαύματα, ουλίτιδα – άφθες, έναν ξαφνικό πονόδοντο, ενοχλήσεις στο στομάχι, πονόλαιμο, τη ναυτία και τη ζάλη, τους μώλωπες ή ένα λουμπάγκο και δείτε ακόμη πως θα απολυμάνετε χωρίς απορρυπαντικά έναν κοινόχρηστο χώρο.

Η κ. Κατερίνα Δράκου αρωματοθεραπεύτρια και ρεφλεξολόγος, μας δείχνει μερικούς απλούς και άμεσα εφαρμόσιμους τρόπους, που θα μας βοηθήσουν να αντιμετωπίσουμε μικροπροβλήματα υγείας που μπορεί να «χαλάσουν» τις διακοπές μας και να νιώσουμε γρήγορα καλύτερα. Προτείνουμε ακόμη να έχετε πάντα μαζί σας μερικά φυσικά προϊόντα με τα οποία θα εξοπλίσετε το δικό σας «φυσικό φαρμακείο».

 

{videobox}YypG9se2Bvg{/videobox}

 

Τι πρέπει να έχετε στο «φαρμακείο της φύσης»

Aιθέριο έλαιο λεβάντας
Αιθέριο έλαιο tea tree ή τσαγιόδενδρο
Λάδι καλέντουλας - ζελ αλόης
Βάμμα μύρου
Βάμμα πρόπολης ή καλέντουλας
Μαστίχα Χίου
Αιθέριο έλαιο γαρίφαλου
Άρνικα
Βαλσαμόλαδο

*Τα αιθέρια έλαια και τα υπόλοιπα υλικά θα τα βρείτε σε μεγάλα φαρμακεία και σε εξειδικευμένα καταστήματα με βότανα και αιθέρια έλαια ή και σε καταστήματα καλλυντικών. Επίσης μπορείτε να επισκεφτείτε την διεύθυνση BestPrice.gr και να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση ώστε να κάνετε και διασταύρωση τιμών.

*Προσοχή, επειδή τα αιθέρια έλαια είναι πολύ ισχυρά δεν πρέπει να τα χρησιμοποιείτε σε μικρά παιδιά.

*Μην υπερβαίνετε τις ποσότητες των ελαίων

πηγή: http://news.pathfinder.gr

Rate this item
(0 votes)

Related items