×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365
Print this page

Ο Παυλίδης έβαλε πλώρη για δήμαρχος!

18 Aug 2013
2634 times

256c9cd35ba20b5e810c938c33dc1b8e LΕνδιαφέρεται για την ιδιαίτερή του πατρίδα την Κώ. Όλο το παρασκήνιο...

Θέμα υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, για το Δήμο της Κω, είναι στην τοπική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

Διακριτικά, αλλά μεθοδικά, στελέχη – φίλοι του κ. Παυλίδη έχουν ξεκινήσει σειρά επαφών, βολιδοσκοπώντας μια σειρά από γνωστούς συμπατριώτες, στους οποίους ανακοινώνουν ότι υπάρχει θέμα συνδυασμού για τις προσεχείς δημοτικές εκλογές υπό τον κ. Παυλίδη, ζητώντας τη σύμπραξή τους, ή έστω τη στήριξή τους.

Ο ίδιος ο κ. Παυλίδης περιορίζεται στο σιβυλλικό «θα δούμε», αφήνοντας όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά. Από τα στελέχη του όμως υπάρχει η πληροφορία πως «επείσθη να πει το ναι» και όλα μπήκαν σε μια διαδικασία συγκρότησης του ψηφοδελτίου.

Ο ίδιος δεν είναι αρνητικός στην πρόταση, «μελετάει» όμως δύο βασικούς παράγοντες που αφορούν: 1ον τις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή (βλέπει εκλογές μέσα στο φθινόπωρο) και 2ον τι θα προβλέπει ο νέος νόμος, με τις αλλαγές που είδαν το φως της δημοσιότητας για την εκλογή του Δημάρχου με ξεχωριστό ψηφοδέλτιο.

Εάν και όσο αυτό το τελευταίο, δηλ. τη χωριστή ψηφοφορία του δημάρχου, γίνει τελικά νόμος, ο κ. Παυλίδης φαίνεται να εκτιμά ότι έχει πλεονέκτημα ως προς την προσωπική, φιλική επαφή που διατηρεί με μεγάλο αριθμό από τους κατοίκους του νησιού, γεγονός που διαμορφώνει γόνιμο προτιμησιακό «δικαίωμα», δεδομένων και των «χαλαρών» ιδεολογικών γραμμών, αφού ούτε τα κόμματα προτίθενται να δώσουν χρίσματα, ούτε όμως και οι υποψήφιοι θα ζητήσουν κομματική «κάλυψη».

πηγή: parapolitika.gr

Last modified on Tuesday, 20 August 2013 16:28
Rate this item
(0 votes)

Latest from

Related items