×

Warning

JUser: :_load: Unable to load user with ID: 365

Ν.Κανταρζής: Όραμα ή Δράμα?

16b1ba80a845bcc0355486f8961baf81 LΕίναι πλέον παραδεκτό από όλους ότι αυτή η Δημοτική Αρχή θεωρείται ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗ!
Μερικοί μήνες απέμειναν , ευτυχώς όχι άλλη τουριστική περίοδος και οι άνθρωποι αυτοί που με τις πολιτικές τους επιλογές οδήγησαν το νησί στα βράχια , θα εισπράξουν αυτό που τους αξίζει και θα απομακρυνθούν από την ηγεσία του Δήμου.


Και εδώ έρχεται κανείς να διερωτηθεί!

Αυτά τα 3,5 χρόνια της ανικανότητας , της άγνοιας ,της απραξίας και της οπισθοδρόμησης , τι αφήνουν ως παρακαταθήκη στην κοινωνία του νησιού μας?
Τι θα κληρονομήσουν οι άνθρωποι που θα κληθούν να διοικήσουν το νησί και να επαναφέρουν την ηρεμία , την αυτοπεποίθηση και την ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο?
Πως θα μπορέσει η νέα Δημοτική αρχή του νησιού να κερδίσει το χαμένο χρόνο και το χαμένο έδαφος από την καταστροφική αυτή περίοδο του Οράματος-Δράματος?
Ποιος θα απολογηθεί για τις λαθεμένες πολιτικές επιλογές που κατρακύλησαν την τοπική οικονομία και στραγγάλισαν τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις?
Ποιος θα δώσει εξηγήσεις για την αισχρή κατάσταση της πόλης και των χωριών , γεγονός που αποτρέπει τον επισκέπτη να κυκλοφορήσει , να ξοδέψει και να κινήσει την οικονομία?
Ποιος θα απαντήσει στον Κώο πολίτη , γιατί μετά από τρία χρόνια παντελούς απραξίας , ξαφνικά εν μέσω κρισιμότατης τουριστικής περιόδου το νησί παρουσιάζει εικόνα βομβαρδισμένου τόπου?
Ποιος θα εξηγήσει στους πολίτες την αποτυχία στις διαπραγματεύσεις με τη RYANAIR προς όφελος των συμφερόντων του ALL INCLUSIVE?
Ποιος θα δώσει εξηγήσεις για την αναρχία στο λιμάνι και την ανυπαρξία του Λιμενικού Ταμείου , με αποτέλεσμα να αλωνίζουν τα ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ?
Ποιος θα εξηγήσει στους κατοίκους των χωριών μας , γιατί τα απαξίωσαν , τα εγκατέλειψαν και τα καταδίκασαν σε οικονομικό μαρασμό?
Ποιος θα απολογηθεί για τα ΜΕΓΑΛΑ ΛΟΓΙΑ-ΕΞΑΓΓΕΛΙΕΣ , για κατασκευή μόλων για κρουαζιερόπλοια , Μαρίνων , Παγκόσμιων Κέντρων Πολιτισμού και Νεολαίας , ολοκλήρωσης των σχεδίων πόλης και οικισμών , αναβάθμισης της πόλης και των χωριών και άλλα τέτοια φούμαρα που πούλησαν σε αφθονία και ανενδοίαστα προεκλογικά οι έμποροι ελπίδας!
Και τέλος , με τι μούτρα θα απαντήσουν στο αμείλικτο ερώτημα! ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ?
Χρόνια τώρα , βλέποντας την αδυναμία σας να αντιμετωπίσετε τη δύσκολη για το νησί μας περίοδο , σας ζητήσαμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας , το σύνολο των παρατάξεων , για να προωθήσουμε τουλάχιστον αυτά που μας ενώνουν!
Εσείς όμως , με απίστευτο πείσμα , εμπάθεια και κακία , αποκρούσατε πολλές φορές αυτή την έκκληση για συνεργασία!
Σε λιγότερο από ένα χρόνο , οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν τη νέα Διοίκηση του νησιού!
Πριν αρχίσετε για άλλη μια φορά να ετοιμάζετε τις υποσχέσεις , τα ψέματα και τα ρουσφέτια , για να εκμεταλλευτείτε την αγωνία και να εμπορευτείτε για άλλη μια φορά την ελπίδα των πολιτών, αυτά δηλαδή που αποτελούν την πεμπτουσία της πολιτικής σας ύπαρξης ,να βάλετε καλά στο μυαλό σας ότι για όλα τα παραπάνω χρωστάτε εξηγήσεις στην τοπική κοινωνία!
ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ , ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΟΙΩΣ!

Νίκος Κανταρζής
Υπεύθυνος Τύπου και Τεκμηρίωσης
«ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ»

Rate this item
(0 votes)

Related items

 • Έχει γεμίσει Τούρκους τουρίστες η Κως.Τρελαίνονται για τις ψαροταβέρνες της Αβέρωφ!

  b8194fc75966e2986e06643fe43f828a LΤο νησί έχει βουλιάξει από τους Τούρκους τουρίστες.
  Παρότι δεν διανυκτερεύουν πολλές ημέρες δαπανούν σε κάθε ταξίδι τους αρκετά χρήματα για φαγητά και ποτά.

 • ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΜΙΚΑΣ ΙΑΤΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΩ.


  kos - mika 2Με τους συμπατριώτες της στην Κω, βρέθηκε η Μίκα Ιατρίδη, στο πλαίσιο των επισκέψεων που τακτικά πραγματοποιεί στα Δωδεκάνησα.
  Κατά την παραμονή της στο νησί του Ιπποκράτη, βρέθηκε στην Κέφαλο, Καρδάμαινα, Αντιμάχεια καθώς και στην πόλη της Κω, όπου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους κατοίκους και επαγγελματίες του νησιού.

 • Ο Παυλίδης έβαλε πλώρη για δήμαρχος!

  256c9cd35ba20b5e810c938c33dc1b8e LΕνδιαφέρεται για την ιδιαίτερή του πατρίδα την Κώ. Όλο το παρασκήνιο...

  Θέμα υποψηφιότητας του πρώην υπουργού Αιγαίου Αριστοτέλη Παυλίδη, για το Δήμο της Κω, είναι στην τοπική επικαιρότητα τις τελευταίες ημέρες.

About Us

logo

Ενημερωτική σελίδα για τα νησιά του Νότιου και Βόρειου  Αιγαίου. 

facebook black   twitter   google plus black   linkedin 2   youtube 2

Εγγραφείτε